Για παραπάνω  από 45 χρόνια, η SANITAS φροντίζει καθημερινά το σπίτι σας, με φιλοσοφία που στηρίζεται στην ποιότητα και την πρωτοπορία. Είναι πάντα κοντά σας με προϊόντα συσκευασίας τροφίμων, αποκομιδής απορριμμάτων αλλά και με προϊόντα καθαρισμού για κάθε γωνιά του σπιτιού,  που έχουν παραχθεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντοχών και υγιεινής.

 

 

ΣΚΕΥΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Τα σκεύη αλουμινίου SANITAS είναι πολυχρηστικές αλουμινένιες φόρμες μιας χρήσης που σας γλυτώνουν από τον κόπο του πλυσίματος μετά το ψήσιμο και σας εξοικονομούν ενέργεια καθώς χρειάζονται λιγότερο χρόνο ψησίματος από τα πυρίμαχα σκεύη.

Οι κυριότεροι απο τους κωδικούς μας ειναι: 

ΚΩΔΙΚΟΣ            ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ                          ΔΙΑΣΤΑΣΗ              
S14.3 - R28L               ΣΚΕΥΟΣ ΓΙΑ ΣΑΛΤΣΑ                                                                    15 Χ12 ΕΚΑΤ.
S14 - R45L                      ΣΚΕΥΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΔΑ 20 Χ14 ΕΚΑΤ.
S14B                  . ΣΚΕΥΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ  20Χ 12 ΕΚΑΤ
S19A                    .  ΣΚΕΥΟΣ ΓΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΑ 26 Χ19 ΕΚΑΤ
S18A                   ΣΚΕΥΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ(ΡΗΧΟ)  22,5Χ17,5 ΕΚΑΤ.
S18                                     ΣΚΕΥΟΣ ΜΕΓΑΛΟ 32Χ21 ΕΚΑΤ.
S20                                      ΣΚΕΥΟΣ ΜΕΓΑΛΟ   32Χ26 ΕΚΑΤ.
S51                                    ΣΚΕΥΟΣ ΠΙΤΣΑΣ        27 ΕΚΑΤ. (ΔΙΑΜΕΤΡΟ)
     

 

 

 

 

  • Σύστημα Στεγνού Καθαρισμού - Για δάπεδα: Ιδανικό για όλα τα δάπεδα όπως πλακάκια, γρανίτης, μάρμαρο, ξύλο κτλ. Συνολικό ύψος: 128εκ, μήκος: 25,7εκ., πλάτος: 10εκ. 
 
 
  • Πανάκια Στεγνού Καθαρισμού - Για δάπεδα: Ιδανικά για όλα τα δάπεδα όπως πλακάκια, γρανίτης, μάρμαρο, ξύλο κτλ. Εφαρμόζονται εύκολα στη σκούπα Στεγνού Καθαρισμού SANITAS. Πλάτος: 22εκ. και μήκος: 28εκ.

Διαφανής Μεμβράνη Sanitas Professional

Διασταση: 250 μέτρα Χ 45 εκατοστά

 

ΧΡΗΣΕΙΣ

• Ιδανική για τη συντήρηση των τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. • Κατάλληλη για χρήση στην κατάψυξη σε θερμοκρασίες έως -30°C.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

• Προστατεύει τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων γιατί κλείνει αεροστεγώς πάνω σε στεγνές επιφάνειες. • Εμποδίζει τη μεταφορά των οσμών μεταξύ των τροφίμων στο ψυγείο. • Διαθέτει μεγάλη ελαστικότητα και εφαρμόζει σε όλα τα σκεύη. • Κατάλληλη για επαφή με όλα τα τρόφιμα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

• Χρησιμοποιείται σε όλων των ειδών τα τρόφιμα, ακόμη και σε 100% αμιγές λίπος.

 

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ SANITAS PROFESSIONAL 100 ΤΕΜΑΧΙΩΝ - ΚΙΒΩΤΙΟ 10 Χ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΓΑΝΤΙΑ ΛΑΤΕΞ SANITAS PROFESSIONAL 100 ΤΕΜΑΧΙΩΝ - ΚΙΒΩΤΙΟ 10 Χ 100 ΤΕΜΑΧΙΑ