Η “ΒΙΟΜΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ” ιδρύθηκε το 1982 και με την πάροδο των χρόνων έγινε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πλαστικών ειδών στην Ελληνική αγορά.
 
Η υψηλή παραγωγική δυνατότητα, εμπορική δραστηριότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία στον τομέα κατασκευής μητρών, οδήγησαν την εταιρία μέσα από μία επιτυχημένη πορεία, σε ολοένα αυξανόμεντο μερίδιο αγοράς.
 
Τα κεντρικά γραφεία και οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις της, όλα ιδιόκτητα, βρίσκονται σε έκταση 16.000 m2 στη βιομηχανική ζώνη στα Μεσόγεια Αττικής. Στους στεγασμένους χώρους της 8.000 m2, έχει εγκαταστήσει μεγάλο αριθμό μηχανών έκχυσης πλαστικών, γερμανικής προέλευσης, σύγχρονης τεχνολογίας, με δυνατότητα παραγωγής αντικειμένων από ελάχιστα γραμμάρια μέχρι και 7.500 gr. (PS).
 
Η εταιρία διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο, στο οποίο γίνεται εξ’ ολοκλήρου η επεξεργασία των μητρών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των προϊόντων της, με εξοπλισμό που περιλαμβάνει κέντρα κατεργασίας CNC, τόρνο CNC, διάφορα συμβατικά μηχανήματα, καθώς και πρόγραμμα σχεδιασμού CAD/CAM, τα οποία το καθιστούν σήμερα ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα και πιο σύγχρονα στην Ελλάδα.
 
Με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία που διαθέτει, η εταιρία μας μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο στον τομέα κατασκευής μητρών και επεξεργασίας μετάλλων, επιτυγχάνοντας μεγάλη ακρίβεια και έχοντας ταυτόχρονα και την απαραίτητα ευελιξία, όσο και στην παραγωγή οποιουδήποτε αντικειμένου με την πρώτη ύλη το πλαστικό, αξιοποιώντας έτσι την μεγάλη εμπειρία της στον τομέα αυτό.

Δείτε τα προϊοντα ΒΙΟΜΕΣ κατηγοριοποιημένα στην αριστερή στήλη ή κατεβάστε ολοκληρους τους καταλόγους απο τους παρακάτω συνδέσμους: